Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Εκπαίδευση για τον Κόσμο


Σας προσκαλούμε στο εργαστήρι για την Εκπαίδευση για τον Κόσμο (Global Education), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012, ώρα 17.00 – 20.00, στον χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου, στην οδό Μητροπέτροβα 3, στον Άγιο Δημήτριο, απέναντι από το κεντρικό ταχυδρομείο και κοντά στην κεντρική εκκλησία του Αγ. Δημητρίου.
Τo εργαστήριο αυτό αποτελεί δράση του ευρωπαϊκού προγράμματος “Global Education Without Borders”. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος http://www.glob-edu.net/en/project/global-education-without-borders/
Οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο αυτό θα πάρουν το εκπαιδευτικό υλικό το οποίο θα δουλέψουμε μαζί για να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και στις τάξεις τους.
Η ομάδα - στόχος του εργαστηρίου μας είναι δάσκαλοι δημοτικού και καθηγητές γυμνασίου αλλά και "πολλαπλασιαστές" δηλαδή εκπαιδευτές αυτών, σύμβουλοι σχολείων, υπεύθυνοι περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και άνθρωποι που υλοποιούν αντίστοιχα προγράμματα σε ΜΚΟ.
Επειδή το εργαστήριο είναι καθαρά βιωματικό το ανώτατο όριο είναι  20 συμμετέχοντες.
Δηλώσεις συμμετοχής  στο email: evathakou@europers.gr
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορεί να χρειάζεστε σχετικά με τα παραπάνω παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Σας Ευχαριστούμε

Δρ. Ευγενία Βαθάκου                
Δρ.  Γκέλη Μανούσου

Υπεύθυνη Προγράμματος         
Διευθύντρια 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Δημητρίου
2109322490
6947723139



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου