Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Κανονισμός του σχολείου



·         Η εξώπορτα του σχολείου ανοίγει στις 7.55 πμ.
·         Οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στο προαύλιο του σχολείου από τις 8.05π.μ.  με τις τσάντες τους, εκτός αν βρέχει, οπότε θα εισέρχονται στο κτίριο.
·         Το κουδούνι χτυπάει κάθε πρωί στις 8.10 π.μ. Όλοι οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στην πρωινή προσευχή. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι μαθητές να μην καθυστερούν στην πρωινή προσέλευση, ώστε τα μαθήματα να ξεκινούν κανονικά και να μην δημιουργούνται προβλήματα στη λειτουργία του σχολείου.
·         Οι γονείς συνοδεύουν το παιδί τους μέχρι την αυλόπορτα και στη συνέχεια αποχωρούν. Οι γονείς είναι σημαντικό να συνεργαστούν και βοηθήσουν ώστε τα παιδιά να μάθουν σε αυτόν τον κανόνα.
·        
·          Τα παιδιά παραλαμβάνονται από τους γονείς ή άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο μόνο στην έξοδο του σχολείου και όχι από τις τάξεις.
·         Το μάθημα δεν θα διακόπτεται από κανέναν και οποιαδήποτε συνεννόηση γονέων -μαθητών, ή γονέων- εκπαιδευτικών θα γίνεται πριν την έναρξη των μαθημάτων.
·         Παρακαλούμε θερμά, να υπάρχει στην κασετίνα των παιδιών κάρτα με τα τηλέφωνα της οικογένειας (σταθερό, κινητό) για άμεση πρόσβαση. Επίσης συμπληρώστε τα σημαντικά και χρήσιμα τηλέφωνα της οικογένειας στο έντυπο που επισυνάπτεται, ώστε να είναι απόλυτα ενημερωμένο το αρχείο του σχολείου.
·         Δεν επιτρέπεται σε κανένα παιδί να φεύγει από το σχολείο ασυνόδευτο και χωρίς την άδεια της Διεύθυνσης κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου